ANKARA / SİNCAN - Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Değerli Yavuz Sultan Selim Ailesi

Bol dinlendik

Ödevlerimizi yaptık

Yeni bir döneme heyecanlı dinlenmiş hazır olarak mutlu bir şekilde girmeye hazırız.

Tatil boyunca okulumuzdaki eksikliklerinin tamamladık.

İs sağlığı güvenliği kapsamında sınıf kapılarımızın duvara montelenme işlemlerini tamamladık.

Merdiven bosluklarımıza file çektik.

Su kesildiğinde devreye girebilmesi adına su depomuzun tüm eksikliklerini yaptırdık ve ASKİ çalışanlarına su depomuzun temizliğini yaptırdık.

Sınıflarımızdaki kırılan dökülen kısımlara alçı çektik.

Kırılan çatlayan camlarımızı değiştirdik.

Sınıflarımızı ve okulumuzu tepeden tırnağa camlarına kadar temizledik. Kapı kollarımızdaki ve kapı menteşelerimizdeki kırık ve eksiklikleri yaptırdık.

Tuvaletlerimizdeki eksikleri tamamladık ve tertemiz yaptık.

Okulumuzu öğretmenlerimizin kolay çalışabileceği ve mutlu olacağı, çocuklarımızın güvenliğini ve sağlığını en üst düzeye çıkaracak şekilde hazırladık.

Bizler hazırız.

Ya siz?

Hepinizi mutlu bir şekilde okulumuza kaldığımız yerden devam etmeye bekliyoruz. Sizleri çok özledik.

Okul Müdürü

Ali CANSUYU