Okulumuz Tarihçesi

Okulumuz ismini Osmanlı İmparatorluğu'nun en başarılı padişahlarından biri olan Yavuz Sultan Selim’den almıştır. Okulumuz, eğitim öğretim hayatına 2017 yılında kurularak başlamıştır.28 Derslikten oluşan okulumuz Sincan ilçesinde yer almaktadır.

Okulumuzda eTwinning ve Erasmus, Tubitak projeleri yapılmakta, öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi hedef alınmakta,öğrenci başarımız her yıl giderek artmaktadır.

Okulumuz şiir,öykü ve ,spor yarışmalarında ödüller almıştır. Kan bağışı kampanyası, enerji verimliliği, ağaçlandırma gibi çalışmalarla, sosyal bilinç oluşturma amaçlı etkinliklerimizle, velilerimizin de okulumuzun eğitsel çalışmalarına katılmasını sağlamıştır.

Okulumuzun sahip olduğu en önemli değer; alanında uzman, tecrübeli ve fedakâr kadrosudur.

Yayın: 21.09.2023 - Güncelleme: 21.09.2023 09:28 - Görüntülenme: 108