Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 2 Kasım perşembe saat 10.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.Tüm velilerimizin önemle katılımını bekleriz.

Yeterli katılım sağlanamazsa 16Kasım2023'te toplantı tekrarlanacaktır.

Ekm

Okulumuza yıllardır emek verip tecrübeleri ve bilgisiyle ışık tutan öğretmenimiz İsmail Baldan'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.Kendisine okul müdürümüz Ali Cansuyu tarafından plaket takdim edilmiştir.Öğretmenimizin emekliliği hayırlı olsun.

Eyl

04/09/2023 tarihinde toplantı salonumuzda gerçekleşen toplantımız İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlamış,gündem maddelerinin tek tek konuşulması tartışılmasıyla devam etmiştir.Tüm maddeler öğretmenlerimizin oylamasına sunulmuş kararlar birlikte alınmıştır.Toplantıyı başarı ve güzel dileklerle okul müdürümüz Ali Cansuyu kapatmıştır.

Eyl

May

Okulumuzda öğrencilerin eksik olduğu ders kazanımlarını değerlendirebilmeleri,akademik başarılarını arttırmaları ve öğretmenlerimizin öğrenci başarılarını takip edebilmelerine katkı sağlamak için deneme sınavları yapılmaktadır.

May

Okulumuzda kütüphanemizde velilerimizle işbirliği içinde öğrencilerimizi değerlendirmekte fikir alışverişinde bulunmaktayız.Ögrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri için ortak kararlar almakta işbirliği içinde kararlar almaktayız.

May

Okulumuz üç yıldır kalite etiketleriyle taçlanan eTwinning projeleriyle,okul web sitesini etkin kullanımıyla ,öğrenci ve öğretmen gelişimine verdiği önemle ve güvenli internet kullanımına yönelik aldığı önlemlerle eTwinning okulu ünvanını almıştır .

May

Artistic Waste eTwinning projemizi başarıyla tamamlayan öğrencilerimize 9 Mayıs eTwinning gününde katılım sertifikası verdik.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuzda yürütülen Artistic Waste eTwinning projesi kapsamında Merve Uslu ve öğrencileri 9 Mayıs eTwinning gününü kutlamak için word cloud oluşturdular.

May

Sıncan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu olarak katıldığımız "artistic waste" eTwinning projemiz kapsamında 5 partner ülkenin (Turkiye, Italya, Portekiz,Romanya,Polonya) öğrencilerinin birlikte yazdığı çevre temalı şiirimize birlikte  video oluşturduk.

May

The Password of Life eTwinning Projemiz kapsamında farklı kültürleri tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz proje afişi ve logosu için Canva web2.0 kullanarak harika ürünler oluşturdular.Proje maskotu yapıp oylamaya sundular ,kendilerini ingilizce tanıtanarak yabancı dillerini geliştirdiler ,proje toplantılarında söz hakkı alarak iletişim becerilerine ve sosyal gelişimlerine katkı sağladılar . Projemizde ortak ürünlere özveriyle katılan öğrencilerimiz süreçte bulunmaktan çok mutlular.eTwinning geliştirir.

Nis

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim öğretim yılında gerçekleşecek olan Erasmus okul egitimi akreditasyon projemiz kapsamında, projede görev alacak öğrenci seçimleri aşağıda belirtilen kriterlere gore yapılacaktır. Bu kapsamda projede yer almak isteyen öğrencilerin isimlerini 05.05.2023 Cuma gününe kadar sınıf öğretmenlerine bildirmeleri gerekmektedir.Başvurular arasından 5 öğrenci secilecektir. Kriterler şu şekildedir;

1. 2022-2023 eğitim yılında (bu yil) 7. Sınıfta eğitim görüyor olmak.

2. Genel not ortalaması (25 puan)

3. Ingilizce dersi not ortalaması( 25 puan)

4. Okulda yapılan etkinliklerde ( kutlama, spor etkinlikleri, yarışmalar) görev almasi ( 25 puan)

5. Sınıf öğretmenlerinin görüşü (10 puan)