Nis

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni  Hilal Göğdere 'ye  deprem bölgelerimizde yaptığı özverili  çalışmalardan ötürü okul müdürümüz Ramazan Öztürk tarafından plaket takdim edildi.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıldönümünü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.Okulumuz koridorlarını ve girişini süsleyen harika panolarımızı, dekorlarımızı hazırlayan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Eylem Arslan'a,okulumuz müzik koromuzla bayramımızı şenlendiren Müzik öğretmenimiz Özgün Marul'a,işaret dili kullanarak İngilizce şarkı korosu çalıştıran öğretmenimiz Özlem Arslan'a ve şiirleriyle bayramımızı duygulandıran öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan davulcusu kostümü ve manileriyle sınıflarımızı gezen 7E sınıfı öğrencimiz Boran Avcı ,okulumuzda Ramazan ayı sevinci yaşanmasına katkı sağladı.Din Kültürü öğretmenlerimiz ve öğrencimize emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizle hazırlanan Ramazan panoları okul koridorlarımızı süsledi.Din kültürü ve Sosyal bilgiler zümremiz işbirliğiyle çalıştı,öğrencilerimize rehberlik edildi.Ortaya güzel panolar ve işbirlikli çalışmalar çıktı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yürütülen "Yeni okulumu Seviyorum Şehrimi Geziyorum" projesi kapsamında afet bölgesinden gelen öğrencilerimiz için mesleki tanıtım amaçlı Ankara Yenimahalle Şehit Murat Uçöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.Öğrencilerimize okul müdür yardımcımız Zehra Göçmen ve Rehber öğretmenimiz Merve Çelik eşlik etti.Yenimahalle Şehit Murat Uçöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü   Hikmet Ulutaş öğrencilerimizi hediyelerle karşıladı.Okulun Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, öğrencilerimize ikramlarda bulundu.Alan şefi Ümmü Görün Akın  okulun faaliyetleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.Bu güzel karşılamaları ve bilgilendirmeleri  için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Veysel Yakar'a deprem bölgesindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108.yıldönümünde vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.Okulumuz öğrencilerimize Mehmetçiğin bir öğünü olan üzüm hoşafı ve bir dilim ekmek ikram ettik.Okul müdürümüz ve Din Kültürü öğretmenimiz Saliha Öztürk öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Mrt

Okulumuzda Artistic Waste eTwinning projesi kapsamında internet güvenliği konusunda bilgilendirme çalışması yapılmıştır. Proje yürütücüsü öğretmenimiz Merve Uslu liderliğinde, projede yer alan öğrencilerimiz, interneti güvenli kullanmak ve problemlerle karşılaşmamak için neler yapmalıyız ve neler yapmamalıyız konusunda beyin fırtınası yapmış ve yürüyen pano hazırlamışlardır. Yürüyen pano sınıfları gezerek öğrencilerimizi güvenli internet kullanimi konusunda bilgilendirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Müzik öğretmeni Özgün Marul ve okulumuz müzik korosu İstiklal Marşımızı ve 12 Mart Şarkısını seslendirdi.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı,şiirler okundu.

Mrt

Okul idaremiz,8Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması için kutlama düzenledi.

Mrt

Italya ve Türkiye ortak kuruculu e-twinning projemizde, 8 proje yürütücüsü okul bulunmaktadır. Proje yürütücüsü ülkeler; Italya, Türkiye, Portekiz,Polonya ve Romanya  dır.

Projemizin amacı, işlevini kaybederek atık durumuna düşmüş eşyaların sanatta kullanımı yoluyla hayata geri kazandırılmasıdır. Projemiz atıkların geri dönüşüm sürecine girmeden, tekrar kullanilmasini ve bu yolla atık yönetiminin ve sürdürülebilirliğin sağlanmasını hedeflemektedir. Okulumuz bu projenin bir yürütücüsü olarak proje kapsamında gereken çalışmaları yapmaktadır.

Ilk olarak logo tasarımı yaparak çalışmalarımıza başladık.

Şbt

Öğrencilerimiz farklı ülke ve şehirlerden takım arkadaşlarıyla online toplantılarda buluşuyor,farklı kültürler tanıyor ve saygı,sevgi,dürüstlük,hoşgörü gibi evrensel değerlerimizle ilgili karikatürler,müzik grupları,kelime oyunları,posterler,logolar tasarlıyor.Aynı zamanda İngilizce ve bilişim teknolojilerini aktif kullanıyor.Bu projeler sayesinde öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.Projemize emek veren öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda öğrenci davranışları,okul kuralları,tamamlanmış ve devam eden projelerimiz,öğrenci başarısını arttırma tedbirleri,öğrenci rehberlik çalışmaları,okul çevre ilşkileri ve bir çok gündem maddelerimizi tartıştığımız toplantımız verimli şekilde geçmiştir.Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir dönem dileriz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemini başarıyla geçirip dönemi değerlendirdiğimiz,kendimizi ödüllendirdiğimiz,Tubitak 4006 Bilim Fuarı için yapabileceklerimizi planladığımız,Erasmus projemiz için planlamalar yaptığımız, öğrenci başarılarını ve davranışlarını değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı geçirdik.Kısa bir moladan sonra yeniden buluşmak dileğiyle toplantımızı sonlandırdık.