May

"Pandemide Kodluyorum, Kendi Oyunlarımı Üretiyorum" proje ekibi olarak  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerimizle hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladık. Programa büyük bir özveriyle hazırlanan ve sunumları ile bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu 7/C sınfı öğrencisi Atabey Pınarcı'nın Etwinning projesi için hazırladığı okulumuzun tanıtım videosu.

Şbt

Kültürden Kültüre (From Culture to Culture) Etwinning projesi kapsamında ogrencilerimiz Voki,Canva,Renderforest, Jigsawplanet Web2 araçlarını zoom üzerinden öğretmenleri Güldeste Salgın rehberliğinde öğreniyorlar .

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Güldeste SALGIN ve Bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmeni Zeliha Meral SIDAL okulumuz öğrencileriyle kurucu ve üye olarak biçok projeye katılmıştır.Web2.0araçlarını etkili kullanmayı öğrenen öğrencilerimiz proje logosu tasarlama,kendini tanıtma,poster hazırlama,scractchla oyun kodlama,kültürünü araştırıp öğrenme,yeni kültürler tanıma gibi birçok yönden projede etkin rol almaktadırlar.Ortak okullarla işbirliği içinde çalışmayı öğrenme ,sosyalleşme ve kendini geliştime konusunda oldukça verimli olan etwinning okulumuzda 5 projeyle yürütülmektedir.

Ock

Balkonlarımızdan,pencerelerimizden,TRT EBA kanalından ve en güzeli kendi okul bahçemizden İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okuduk.11 Ocak saat 10.00da gururla camlarda balkonlarda şanlı marşımızı okuyan öğrencilerimizi gördük.Yeni bir haftaya başlarken okul bahçelerimizde okuduğumuz marşımızı birlikte okumayı çok özledik,biran önce eski günlerimize okulumuza kavuşmak dileğiyle...

Ock

Daha yeşil bir dünya için, doğamızı korumanın öncelikli şartının doğaya saygıdan geçtiğini düşünüyoruz. Yarınlarımız olan çocuklarımızın daha yeşil bir dünyada büyümesi ve bir tohum yetiştirme sorumluluğu alması için tohum dağıtımı yaptık.Minik saksılarına diktikleri çam tohumları yeşeren öğrencilerimiz ,fidanları büyüyünce baharda okul bahçemize dikimini yapacaklar.