Ağu

Okulumuz İngilizce dersi öğretmeni Güldeste SALGIN`ın okulumuz öğrencileriyle birlikte yapmış olduğu "Kültürden Kültüre" adlı eTwinning projesi Kalite Ödülü almıştır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Dersi öğretmeni Behiye İNCE'nin telafide ben de varım sürecinde öğrencileriyle yaptığı çalışmalar .Kendisine teşekkür ederiz.

Tem

Çalışıyoruz,okulumuzu güzelleştiriyoruz.Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Konferans salonumuz,anasınıfımız,okul bahçe düzenlemeleri,okul tabelamız gibi okulumuzun birçok alanını  boya tadilat işlemleri yaparak güzelleştiriyoruz.Okulumuzu öğrencilerimize en güzel haliyle açmak için çabalıyoruz.

Tem

Okulumuzun konferans salonu boyanmış ve tadilattan geçmiştir.Yeni eğitim öğretim yılı için okulumuzda hazırlıklarımız devam etmektedir.

Haz

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Birgül ILICA ve 8. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmenimiz Birgül ILICA ve 7.sınıf öğrencilerimizin emeği için teşekkür ederiz.